Skip links

Personvern

Personvern, nettbasert behandling av personopplysninger
Denne personvernerklæringen gjelder for Noble Installation AS sine nettsider. Noble Installation AS er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsiden noble.no

Personopplysninger som behandles
Noble Installation AS samler ikke inn personopplysninger som personnummer eller opplysninger om personlige betalingskort.

Eksempler på informasjon som innhentes:

  • Navn
  • Telefon
  • E-postadresse
  • Informasjon om din bruk av nettsiden, i form av blant annet hvilke undersider som besøkes, nettleserinstillinger og IP-adresse

Hvordan informasjon innhentes?
Noble Installation AS samler inn opplysninger gjennom besøk på våre nettsider og våre sider i sosiale medier og registreringsskjemaer på våre nettsider. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produktene og tjenester fra oss.

Eksempel på skjema:

  • Kontaktskjema
  • For svar på spørsmål direkte knyttet til kontaktskjema og avdeling er det en betingelse at bruker registrerer kontaktinfo og navn.

Formålet med informasjonen som innhentes

  • For å kunne gi bedre veiledning og tilgang til våre produkter og tjenester.
  • For å kunne sende relevant informasjon i forhold til spørsmål som stilles.

Når du besøker nettsiden vår, innhenter vi viss informasjon via automatiserte metoder ved å bruke informasjonskapsler («cookies»). Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på enheten din når du besøker en nettside. Når du først besøker en nettside, vil en informasjonskapsel-fil bli sendt til din enhet, som identifiserer nettleseren din.

Hvis innstillingene på mobilenheten din tillater våre mobile applikasjoner å innhente posisjonsinformasjon, vil vi innhente denne informasjonen automatisk. Denne personvernerklæringen styrer hvordan vi bruker denne informasjonen når vi forbinder den med dine personlige data.

Merk at du kan administrere hvordan dine enheter kan dele posisjonsinformasjon så vel som hvordan nettleseren din håndterer informasjonskapsler og relaterte teknologier ved å justere personvern og sikkerhetsinnstillingene på enheten din. Vennligst referer til instruksjonene gitt av din nettleser eller produsenten av din enhet, for å lære hvordan du justerer innstillingene dine.

Nedenfor forklarer vi hvorfor og hvordan vi bruker informasjonskapsler:

Nettanalyse og statistikk
Vi bruker informasjonskapsler for å innhente ikke-personlig informasjon om brukeres atferdsmønstre og for å analysere brukeratferd. Vi gjør dette for å identifisere preferanser, diagnostisere tekniske problemer, analysere trender og for å forbedre brukeropplevelsen på nettsiden vår. Google Analytics blir benyttet til dette formålet.

Hvordan lagres informasjonen?
Informasjon innhentet gjennom registreringsskjema på noble.no sendes til respektive avdeling for kundedialog.

Hvordan slettes opplysningene?
Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte oss via [email protected]

Utlevering av informasjon til tredjepart?
Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men Noble Installation AS kan bruke underleverandører til å levere hele eller deler av nettsiden og distribusjon av annen relevant informasjon. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av Noble Installation AS.

Rettigheter
Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at Noble Installation AS ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

Kontaktinformasjon
Telefon 69 22 80 80
[email protected]
Noble Installation AS, Postboks 232, 1891 Rakkestad