Skip links

Noble Installation AS

Noble Installation AS er et heleid datterselskap av Noble AS, etablert i 2000. Vår virksomhet er innenfor marine operasjoner, offshore installasjon, mekanisk montasje og produksjon. Vi er i stor grad rettet mot offshore-/ maritim sektor, men også landbasert industri.

Mekanisk installasjon offshore var grunnlaget for etablering av Noble. Noble Installation AS sitt personell består av høyt kvalifiserte fagfolk med lang og variert erfaring. Vi har spesialkompetanse innenfor gassturbin eksossystemer, utstyr for sjøkabel-installasjon, piping, tubing og struktur.

Vi utfører egen engineering og detaljkonstruksjon for fabrikasjon, og bruker siste versjon av Autodesk for 3D- modellering, konstruksjon og analyse.

Noble Installation AS har også utviklet egne produkter, blant annet for å kunne gjennomføre raskere, sikrere og mer kostnadseffektiv reparasjon av eksossystemer for gassturbiner.

Noble Installation AS har i overkant 50 av medarbeidere i arbeid daglig og har tilholdssted i moderne, egeneide lokaler på Rudskogen Næringspark.

Vår lokasjon består av 1750 kvm topp moderne plate-/ sveis og maskineringsverksted, med det mest moderne sveiseutstyret, plasmaskjærer, vannskjærer, valser, CNC-maskiner, m.m., samt 600 kvm kontorer som er i stadig utvikling.

Bedriften er sertifisert ihht ISO 9001:2015 og ISO 3834-2:2005.